Herr Panda!

Klass 2 har en egen maskot och nu har han varit på resa! Här är hans resebrev;

4/4 2015           Hej Klassen!

Nu händer det grejer ska ni veta. Jag stoppades ner i en liten ryggsäck och så fick jag ligga där och vänta.. Jag hade ingen aning om vart jag skulle denna gång. Så plötsligt så började det röra på sig. Jag hörde två vuxna och två barn som pratade om bil sedan tåg. Vi åkte iväg och efter en halvtimme så satt vi på tåget! Jag en mamma och pappa, en pojke på ungefär 7 år och en flicka som var lite större.

039a7fdd-6ff0-4619-a441-bfef3536052b

Vi kom fram till något som hette Kastrup… Sedan mer väntan. Där var det jättemycket folk och alla verkade ha massor av packning. Vi också. Jag åkte ner i väskan igen. Men när jag plockades upp så var jag här:

IMG_1234[1]Ombord på ett flygplan! Jaaaa, så roligt. Kallt var det uppe i luften, is på fönstret. Jag funderade på vart vi skulle åka, någon sa Taurito. Sedan somnade jag.IMG_1184[1]

När jag vaknade låg jag nedpackad i väskan igen men ganska snart så packades jag upp. Då fick jag se det hotellet som vi sedan skulle bo på. Det var så varm och skönt i luften, minst 20 grader – inte alls som hemma i Sverige. Ett tag funderade jag på om det fanns någon go bambu på detta stället men nej, här fanns mest Aloeväxter, inte alls så goda – blä. Men en babusticka hittade familjen till mig, men mest som souvenir.IMG_0934[1] Sedan fick vi åka upp till sjätte våningen där vi skulle bo. Från balkongen kunde man se ett badland och havet. Vi var på ön Gran Kanaria som ligger i Atlanten utanför Afrika fick jag veta.IMG_1162[1]Badland! Vad roligt med rutschkanor och lek, familjen köpte en badring att ha kul med. En härlig vecka blev det innan det var dags att åka hem igen till Sverige.

Saknar faktiskt klassen nu. Många kramar från Herr Panda. /PS, vet ni vilken familj jag åkte med? Jag tro ni har gissat svaret :)

IMG_0937[1]