Veckan som gått

Vi startade upp februari månad med en ringträning för Emma och Elin genom SKK. Mycket bra anordnat och vi lärde oss massa nytt Nova och jag. Barnen hade läktarplats med fika, fick några fina kort med mig. Hon tycker det är roligt – med konsekvens att hon går med hög svansföring, ”för hon liksom vet att hon är snygg”, känns det som 😀

image

 

image

Två shelties med. Hasse från  ZhinZimbas kennel och Nova, i mitten på kortet ovan och Hasse nedan.

image

Veckan på jobben har varit hektisk eftersom kollegan varit hemma sjuk. Det är lite knixigt med vikarier – då de inte kan/har tid för egen planering av lektioner, den lotten faller på mig. Eller tid för undanplock, den lotten faller på mig. Plus att föra in frånvaro etc för elever som vikarien haft, vilken inte alltid kommer ihåg att skriva upp frånvarande elever. Ahhh, godetid om jag tappar bort någon i denna röran, ansvaret är ju mitt! Ja ja – ska inte klaga, veckan har varit rolig, vi har ett bra samspel klassen och jag. Det är en sådan självboost att få ha glada ungar runt sig på jobbet, skulle inte vilja byta ut mitt yrke just nu. Men det är frågan om man håller i denna takten till pension?!

Våra karatedagar ger i varje fall en paus i vardagen, hidari gedan-barai hajime… Jag var ett ? när instruktör Mia inledde veckans träningspass – behöver nog läsa på lite här för att inte skämma ut hela familjen W.

Torsdag gjorde jag rent hus fram vid ena katedern – vi har två klassrum till vår klass. Nya direktiv och stödåtgärder med hjälp av RoS-teamet här i Ronneby, Råd och stöd dit jag som pedagog vänder mig för att få praktiska tips på hur man gör i kluriga undervisningssituationer. Gillade inte mina förbättringar, det är fortfarande bedrövligt tråkigt i min smak, men – det är en början har jag intalat mig. Pust för att städa klassrum alltså.

Åter igen en härlig fredag i Karlskrona, vi har inte kunnat träffa lilla mamma nu på ett tag då vi varit förkylda om varandra ett tag. Det blir många kort från ”staun” eftersom att det är mörkt ännu före/efter jobbet när jag är ute på mina rundor hemma. Snaaart är våren här!

image

Ekholmen innan Saltö, isen ligger på Borgmästarfjärden. Vackra speglingar.

image

Mastkranen till höger, en sann Karlskrona profil.

image

Från Saltö klippor, udden som syns är Dragsö.

image

Brändaholm bredvid Dragsö, i vinterskrud.

image

En fantastisk skola – där jag gick på mellanstadiet. Vi kunde bada på rasten :)

image

Och så en selfie från gymmet, Dennis tyckte att jag såg ovanligt ”smal” ut, vet inte vad han menade med detta?! Klart jag är tränad XD – eller så kan det ha att göra med att spegeln som jag använder är snett lutad mot väggen – en illusion helt enkelt, bättre än en retuschade bilder ju!!

image

Fredagkväll med kollegor hos Håkan, åt Cesarsallad och drack Ecologica vitt vin, måste nästan räknas som nyttigt va =0) Avslutades med en rawfoodbar – gott! Mysigt att få taxiservice också, Dennis stand by.

Mello-lördag, jag tillhör dem som säger äntligen! och jag tror att Saade blir den som plockar hem det i år igen, men än har vi inte hört alla låtar.

Söndag blir det tvära kast till kyrksöndag med the Sax, kören Alva sjunger i. Nu hoppas jag att SMHI prognosen är rätt i någon ände, enligt dem skulle det inte snöa alls med nu ligger det små korn och ett vitt snötäcke har dragit in över Droppemålafolket. Tycker nog att SMHI har fel ganska ofta?!

Bara en vecka kvar till sportlovet!!